mandag den 31. august 2009

Søvnig mandag!

Nøj, hvor er jeg søvnig efter weekendens strabadser!! Jeg kan virkelig godt mærke alderen trykke når man sådan render rundt og leger teenager hele lørdag nat! Jeg sov nærmest eftermiddagen væk i går og kl 23 lå jeg i sengen og var ved at falde i søvn til endnu en genudsendelse af Sex and the City.
Heldigvis lykkedes det mig at stå op i nogenlunde ordentlig tid i dag, jeg har endda både fået handlet ind, gjort rent og vasket tøj! Nu sidder jeg så og slapper af med en skål tomatsuppe med chili og hvidløg, det synes jeg faktisk at jeg fortjener ;)

I morgen starter skolen igen, sidste semester inde specialeskrivning - det er sgu lidt vildt!! Glæder mig til at komme i gang igen, det er nu også rart at have det sådan!

søndag den 30. august 2009

Dagens

fra i går! På den, i forrige indlæg omtalte, vilde bytur, så jeg således ud:


H&M bluse, Vila denimleggins, Støvletter fra Deichmann, Taske fra Deichmann

Århus Festuge 2009 pt 1

Puha, sikke en aften/nat!! Det var egentlig ikke meningen at det skulle ende med en bytur, men det skal jeg da lige love for at det gjorde!! Aftenen startede hyggeligt med lasagne og rødvin/øl/cider og derefter gik turen til Jazz & Folk teltet, hvor vi skulle twiste til Charlie Dee & the Twisters - det var mægtigt!! Og som det så ofte er sket før, så går fornuften ud som alkoholen kommer ind! Havde jeg været fornuftig var jeg gået med min mand hjem kl 23 da musikken stoppede, men endte i stedet på Århus' nyeste satsning: Ukontrollerbar. Det var en noget blandet fornøjelse, der var stort set ingen mennesker da vi kom og bartenderen forstod ikke helt hvad en cosmopolitan skal indeholde, så sad og bund og grund og drak vodka med tranebærjuice = ikke godt!! Vi besluttede ret hurtigt at forsøge os med Jacobs i stedet og der skulle vise sig at være en god beslutning! I hvert fald i forhold til morskab, i forhold til mit velbefindende i dag, var beslutningen riiiigtig skidt! ;) Det var en kanon aften, var vist først hjemme ved 5-tiden og kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har været i byen så længe!! Mægtigt!! Tirsdag står der endnu engang Jazz & Folk teltet på menuen, denne gang skal der rockes til Booze Brothers, som vi også så sidste år - de er vildt gode og forstår virkelig at sætte gang i teltet! Dog skulle den aften gerne slutte noget tidligere, jeg er simpelthen blevet for gammel til at gå til den på den måde flere gange i løbet af kort tid!!



Til sidst får I lige lidt stemningsbilleder fra en skøn aften!!

fredag den 28. august 2009

Fredagscraving!

Hvorfor er det, at man altid finder noget, man næsten ikke kan forestille sig at leve uden, når man par ikke har penge til at købe det? Det er lidt som om at universet synes det er en lille smule sjovt liiiige at gnide en smule salt i såret, bare så man liiige bliver gjort opmærksom på ens uheldige situation én gang til!

Egentlig er det dårligt af mig at brokke mig, men jeg er ikke så godt et menneske at jeg 100% kan se ud over mine følelser og tænke på at det hele tjener en større sag - i hvert fald ikke hele tiden! Når jeg flader over disse støvletter til 499,- på H&Ms webshop, så ville jeg ønske at jeg ude videre kunne trykke 'køb' og således svanse ind i efteråret med fuld fart lækkert fodtøj!

mandag den 24. august 2009

Mandag med støvle-crush

Dagen i dag bød på masser af rengøring (det skal jo til, især når man nu er en gift kone ;)) og senere en hyggelig café tur med en veninde jeg ikke har set siden vores bryllup for snart 1 1/2 måned siden!

Skæbnen ville at jeg skulle hente hende på job hvilket også er mit gamle arbejde - og jeg må indrømme at jeg blev en smule forelsket i disse:




Graceland, 249,- (mener jeg)



Synes simpelthen at de er noget så fine og kunne godt se mig selv gå efteråret i møde iført dem! Dog kan jeg ikke helt finde ud af om jeg måske ikke ville ønske at de var sorte - det skal der i hvert fald gøres op med, før de evt. ender herhjemme! Ihh, så ansvarlig jeg er blevet på mine gamle dage! :P

Alle gøremål i dag har været akkompagneret af dette outfit:




Gina Tricot i Århus


Jeg ved godt at dette ikke legefrem er en nyhed længere, men derfor vil jeg nu alligevel udtrykke min tilfredshed med at H&M får lidt modspil her i Århus pr. 1. oktober! Eller dvs. det håber jeg da, at de får! Jeg har kun været på et kort visit hos Gina i Sverige, så jeg har ikke de store erfaringer med kvalitet o.s.v. men efter hvad jeg har kunnet læse både på div. blogs og på debatten, så er det altså ikke helt dårligt, det hun har at byde på! Når man som jeg, lever ret meget on a budget i forhold til at der skal bruges en hel del kapital til USA-eventyret, så er det jo skønt at det rent faktisk er muligt at købe tøj, der ikke er fuldstændig outdated til rimelige priser!
Jeg venter spændt....

søndag den 23. august 2009

H&M pailletleggings


Jeg har allerede et par i mørkeblå som jeg fandt i Bik Bok sat ned fra 499,- til ca. 120,-, men jeg ville nu så gerne have et par sorte også! Så da jeg så at H&M begyndte at reklamere med et par til den sølle pris 129,- så jeg jo sorte pailletter for øjne og vidste at jeg ikke ville stoppe før jeg glad og fro kunne hoppe rundt i dem herhjemme! Dette betød næsten daglige ture til H&M og fik samtidig en kær veninde i Sverige til at kigge efter dem derovre - men ak, intet held! Da de endelig var kommet i butikkerne var der kun str. M og L tilbage! Suk, og jeg var sikker på at jeg måtte opgive drømmen.... MEN så kom de online!!! YIPPIIIIIE!!! Fluks røg jeg på nettet og fik bestilt dem hjem i en str. XS og den 'søde' ventetid kunne gå i gang!!! I fredags kunne jeg endelig hente dem på posthuset og var da også nær kørt galt på cykel på vej hjem af bare spænding!


Spændingen blev til skuffelse.. ØV! Kvaliteten er dårlig (tilsvarende prisen, men man håbede jo) og pasformen er endnu dårligere!!! Oven i købet kradser de ad h. til, så med en klump i halsen har jeg måttet sande at de skal sendes tilbage. Men jagten på pailletter stopper ikke bare sådan, jeg vil fortsætte ufortrødent! I mellemtiden vil jeg sande at nogle gange er noget altså bare for godt til at være sandt, man kan åbenbart ikke både blæse og have mel i munden.. Eller få sorte pailletter til 129,- og have det behageligt og se chik ude på samme tid..

Drømmer om disse..


Ja, for dælen jeg gør!!! Og så på udsalg! Hvis bare man lige fandt 411 euro i sin lomme næste gang man skulle vaske!! Jeg har allerede tanker om flere måder at style dem på, men ak ak det må blive ved drømmen medmindre der sidder en villig giver derude et sted? ;)

New blog, new beginning...


Ja, nu har jeg besluttet at prøve det her blog-sjov igen! Sidste gang gik det dog ikke særlig godt, men jeg vil virkelig forsøge at holde mig selv i ørene denne gang!!


Hvorfor egentlig starte en blog? Og hvorfor gøre det igen, når det nu ikke gik sidste gang?


Godt spørgsmål (hvis jeg selv skal sige det ;)), men jeg kan mærke at jeg på en eller anden måde har brug for at samle mine tanker, der ellers bare flyver derudaf og aldrig finder deres plads i mit kaotiske hoved. På denne måde håber jeg på at kunne skabe en smule struktur og det der med at skrive dagbog, det går bare ikke længere - jeg får krampe efter 5 minutter!


Den drøm jeg allerhelst vil på date med (jf. bloggens adresse) er drømmen om at komme videre i livet og komme i gang med vores fremtid. Jeg har et år tilbage af mine studier, hvilket jo ikke kan siges at være lang tid, men jeg er også ved at være noget utålmodig!


Har læst siden 2002 (!!) da jeg har været igennem flere uddannelser og nu er der altså ved at være nok! Vil videre og være rigtig voksen! Utålmodigheden bliver ikke mindre af at planen er at flytte til USA når jeg er færdig, og at det er mig der er skyld i at vi ikke er taget af sted endnu! Men uddannelsen skal være færdig, det vil være dumt andet fordi 1) jeg har brugt så lang tid på den og 2) chancerne for at klare sig 'over there' er nok en del større med en cand.noget i bagagen.


Jeg prøver at være positiv og nyde nuet, men nogle gange er det bare svært! Især når andre er i gang med at opbygge det liv jeg er nødt til at vente på: de får børn, køber hus, flytter i stor lejlighed o.s.v, og her sidder jeg på samme 50 m2 som jeg har gjort de sidste 9 1/2 år! Der er så meget historie på dette sted, så mange skelletter i skabene - ja, selv i køkkenskuffen - så jeg trænger til et nyt sted og en ny start!


Måske jeg her på bloggen kan skabe mit et pusterum, et sted hvor drømmene kan få frit løb og vupti, pludselig er det næste år suset forbi og tiden er inde til at gøre drømmen til virkelighed!


Jeg håber....