onsdag den 21. april 2010

Det lykkedes...

Jeg har igennem et godt stykke tid ønsket mig og ledt efter en fin ballerina med en lille hæl, men da jeg desværre ikke har uendelige ressourcer, har det ikke været helt nemt at finde. Dog siger man jo, at alt godt kommer til den der venter og at tålmodighed er en dyd, hvilket viste sig at være ganske sandt, da jeg fandt det perfekte par i Bianco for et par uger siden. Sort læder og sat ned fra 600,- til 200,-. Perfekt! Jeg er ganske forelsket i dem og forudser at vi får en rigtig skøn sommer sammen.

tirsdag den 20. april 2010

En druknet mus

Ja, det var lige hvad jeg lignede, da jeg landede hos mine forældre i eftermiddags, efter en cykeltur fra skolen. Jeg vil mene at det grænser til forræderi, at dagen starter med fint solskin og for så at ende med noget grænsende til polarkulde, regn og slud. Så er det ret svært at klæde sig ordenligt på fra starten af. Havde jeg vist helt præcis hvad der ventede, så havde jeg i hvert fald nok valgt nogle andre sko!
Dagens flankeret af en lille drøm, som jeg var så heldig at møde i levende live, til en hyggelig brunch, i dag. Jeg synes nu, at den klæder mig meget godt :P

Potpourri

Har været gået lidt i hi her i weekenden, men er nu på vej ud i lyset igen. Nogle gange har man brug for bare at være, uden at skulle tænke på, eksempelvis, at opdatere en blog. Jeg har dog haft overskud til at tænde kameraet, det kræver heldigvis ikke så meget, så derfor har jeg lavet et lille potpourri af dagens fra fredag til søndag.

torsdag den 15. april 2010

Plusdag - med et lille minus


Dagen i dag har været god! Solen har skinnet hele dagen igen og specialemakker og jeg fik optimeret vores problemformulering. Manden og jeg har lige været ude at få en soft ice med chokoladeovertræk og nu sidder vi og jagter lejligheder på Manhattan! Skønt! Det er fedt endelig at kunne gøre noget aktivt, længe har vi jo bare gået og ventet - og ventet og ventet.
Det eneste minus ved dagen er beskeden om at katten måske har blæresten og derfor skal røntgenfotograferes i morgen. Håber det viser sig ikke at være noget, bryder mig virkelig om når hun er syg. :(

onsdag den 14. april 2010

Onsdagens


Har haft dette på i dag, silkeblusen fra H&M Trend er så super skøn og får mig altid i godt humør.

3 for 100,-

På min tur i Bruuns slog jeg også et smut forbi Vero Moda, hvor jeg faldt over et udsalgsstativ med 3 for 100,-! Fandt et par helt perfekte bukser, der for sig selv kostede 125,-, så det kunne jo kun betale sig at finde yderligere to ting. Som sagt så gjort, synes disse skjorter er ret fine og farverne er skønne. Jeg tror dog, at jeg vil style dem med et bælte i taljen, men måske de også får lov at hænge løst indimellem. Der var også pailletblazere i to farver på stativet, en grå og en brunlig/bronze. Ville rigtig gerne have haft den grå, men den eneste str. 34 havde tabt en del pailletter og str. 36 var simpelthen for stor. Øv.

P.S. Kan se, at jeg da vist skal have pudset mit spejl, pinligt.

Carrie-esque

Bik bok, 149,-

Jeg var et smut forbi Bruuns i dag, og i Bik Bok spottede jeg denne kjole, der i hvert fald, leder mine tanker hen på Carrie i SATC-introen. Den var der i flere farver, bl.a. hvid, som nok er der minder mest om den 'originale'. Synes egentlig den er ganske fin, men må også indrømme, at jeg med mine 29 år på bagen, føler mig for gammel til sådan en tyl-sag :)Jeg så ikke prisen i butikken, men på hjemmesiden står den til 149,-, så mon ikke man kan stole på det.

Billeder fra www.bikbok.com

tirsdag den 13. april 2010

Triviel tirsdag


Denne tirsdag har været helt og aldeles ganske kedelig. Skulle bare mødes med specialemakker og tilrette problemformulering og det var sådan set dét. I morgen skal vi mødes med vores vejleder, hvilket jeg håber går godt og giver inspiration til næste etape. Men for at dagen åbenbart ikke skal være helt fri for drama, så tror jeg at min lille kat har fået blærebetændelse, så hende må jeg lige en tur til dyrlægen med i morgen.

mandag den 12. april 2010

Monday Monday


Så er endnu en uge sparket i gang, den byder dog ikke på noget vildt og nyt for mit vedkommende, da jeg stadig sidder bænket foran skærmen og forsøger at få alle guldkornene nedskrevet. Jeg kan mærke at jeg er ved at gå en smule død i processen, men tror at det er meget naturligt. Jeg er klar til at gå videre til næste skridt, så overvejelserne lige nu går på, simpelthen at komme videre til det næste. Man kan jo altid gå tilbage og det vigtigste må være at holde gejsten oppe.

søndag den 11. april 2010

Soon...

Let there be light

Og det må meget gerne komme fra den skønne Verner Panton Globe! Den er ikke mindre end fantastisk og havde jeg de 9995,- jeg har fundet den til, så slog jeg til med det samme!


søndagstur


I dag endte jeg simpelthen med at lade speciale være speciale og så i stedet hive manden med en tur i skoven for at fodre ænder. Jeg havde siddet foran skærmen i flere timer og der var kun kommet et par linjer ud af det, så jeg jeg prioriterede at få noget luft og lade batterierne op på den måde. Så ´må jeg bare klø på i morgen tidlig. Det nytter heller ikke noget hvis man bliver siddende og bliver mere og mere uinspireret, det gør kun frustrationen værre.
Det var skønt at komme ud og jeg tror bestemt de fleste af ænderne nød mit tørre flutes fra Netto. Desuden var der skrig og skrål fra Tivoli Friheden, åh skønne forår.

lørdag den 10. april 2010

Yndlings

Jeg sad og så SATC The Movie for 120. gang i nat og hver gang jeg ser den, så bliver jeg helt forelsket i dette outfit. Det er virkelig ét af mine yndlings fra filmen, fordi det er så fint og feminint, men samtidig giver både bæltet og skoene lidt kant. Jeg ville elske at få fingrene i en kjole lignende, for en Galliano bliver der nok ikke lige råd til med det første.

Solen skinner

og jeg sidder igen foran computeren. Nu husker jeg tydeligt hvor deprimerende foråret kan være, når man er eksamensramt. Har dog planer om at arbejdsdagen i dag slutter ved 14-tiden, hvorefter jeg vil bevæge mig ned i forældrenes kolonihave og nyde godt af solens varmende stråler. Og uanset hvor man er, ude eller inde, så gør det altså enormt meget for humøret, at man sådan kan kigge ud på en solbeskinnet gade og høre fuglene synge. Jeg er bestemt ikke fan af hverken efterår eller vinter, men hvor er det også fantastisk at de findes, så man får lov at opleve glæden ved forårets komme.

fredag den 9. april 2010

Fredelig fredag

Dagen i dag har været tilbragt foran computeren, hvor jeg heldigvis fik skrevet lidt mere på specialet, i sofaen hvor jeg drak kaffe og fik en god snak med min lillebror og til sidst hos mine forældre, hvor jeg fik lækker aftensmad. Alt i alt, en stille og rolig men god dag. Manden er igen-igen på tur, denne gang i Kbh, hvor Microsoft lokkede med ét eller andet, men heldigvis kommer han hjem allerede i morgen.

Fredagens:

Rianna

Rianna Trousers 249,-

Nej, der er ingen stavefejl i overskriften for dette indlæg handler ikke om en vis eksotisk sangerinde, men derimod om disse fine bukser fra Gina Tricot. Jeg kan rigtig godt lide opsmøget forneden, det giver dem en meget ønsket forårsvibe og farven sort går man altså aldrig galt i byen med. Må se om jeg får taget mig sammen til at tage et smut ned i byen en dag.

On my mind..

Travl torsdag

En stor del af dagen i går blev tilbragt i en bil til og fra Herning, da min studieveninde og jeg skulle til møde med den virksomhed vi skriver speciale om. Det gik rigtig godt og vi fik meget ud af det. Måske endda mere end jeg havde regnet med, men det holder jeg lige for mig selv lidt endnu. Jeg kan tydeligt mærke en kriblen i kroppen efter at komme ud og lave rigtigt arbejde efterhånden og især når man er ude blandt rigtigt arbejdende mennesker. Det skal dog nok passe at man hurtigt kommer til at savne studielivet og dets friheder, mår man er ude på den anden side, men græsset er jo også altid grønnere hos naboen.
Torsdagens:


Til bryllup

I lørdags var min mand og jeg til bryllup, nr. 2 ud af 4 i år, da min studieveninde skulle giftes. Det var en rigtig fin og hyggelig dag, med lækker mad og samvær med søde mennesker. Det er helt skørt at tænke på at man selv snart har været gift i et helt år, tiden går godt nok stærkt! Men det er nok meget godt, at det er sådan man har det og ikke omvendt! :)

Lørdagens:

torsdag den 8. april 2010

Opsejling

Der er noget under opsejling. Noget stort. Noget meget stort.

Hjælp StineStregen!



Stine fra StineStregen bliver hjemløs fra 1. maj - kender du nogen, der udlejer en lejlighed i Århus C? Så kontakt Stine. Læs mere her!

Hvor er det fantastisk at opleve, så megen hjælpsomhed i en ellers kold og kynisk verden! ;) Jeg deltager gerne og håber at Stine snart får noget at bo i, så hun ikke står hjemløs d. 1. maj!


onsdag den 7. april 2010

Let's swing

Ok, det lyder måske lige vel suspekt, så jeg må hellere skynde mig at fortælle, at overskriften hentyder til at jeg frygtelig gerne vil have fat i en Normann swing vase i lilla str. medium.

Forårsforelskelse

Eller sådan næsten da, for jeg havde samme følelse i maven i da jeg stod op i morges som når man er godt og grundigt ny- og forårsforelsket. Og dermed ikke sagt at jeg ikke er forelsket i min mand, men nu har vi kendt hinanden i næsten 6 år, så helt nyt kan det vist ikke kaldes :) Jeg har også set 4 sommerfugle i dag, og det er da en forårs-/sommerbebuder, der vil noget!

Jeg ser godt nok lidt sur ud på billedet, men der var jeg altså ikke - tværtimod var jeg super glad for at have fundet min prikkede t-shirt frem fra skabet!


tirsdag den 6. april 2010

Anchors Aweigh

H&M 99,-

Jeg troede bestemt at sejlersko hørte min barndom til, men da jeg så disse på Acie forleden følte jeg mig underligt draget af dem og kunne straks forestille mig hvor rart det ville være at gå sommeren i møde iført fine, hvide sejlersko. De ser dejligt behagelige ud og jeg tænker at de i hvert fald må prøves, når/hvis jeg finder dem i en butik.

mandag den 5. april 2010

AIDAN'S BACK!!!

Så er det officielt, Aidan Shaw er med i SATC The Movie 2!! Jeg har aldrig været definitivt på enten 'Team Aidan' eller 'Team Big', så jeg er da spændt på hvilken rolle han kommer til at spille i Carries liv denne gang! Dog kan jeg ikke lade være med at synes, det må blive en smule underligt i forhold til at han jo var blevet gift og havde fået barn sidst vi så ham. Men uanset hvad, I CAN'T WAIT!!!!



Kilde: mtv.co.uk

torsdag den 1. april 2010

Boligblog

Bodum Canteen 2 stk for 149.95,-

Ja, man skulle næsten tro at dette efterhånden var gået hen og blevet en rendyrket boligblog med alle de interiørindlæg, der kommer for tiden. Jeg tænker, det er fordi jeg simpelthen så gerne vil flytte til at større og bedre sted, at alt der inspirerer mig for tiden har med bolig at gøre. Jeg har længe været vild med disse krus fra Bodum, synes ovenviste fire farver er super skønne sammen. Jeg er ret sikker på, at jeg sagtnes kunne finde på at investere i dem når jeg en dag skal have skiftes de usle fra IKEA ud. Usle fordi de simpelthen bliver så grimme inden i, det er næsten ikke til at holde ud og jeg skammer mig hver gang jeg er nødt til at sætte dem på bordet. Desuden er de mørkegrå og ærlig talt, så trænger jeg til mere farve efterhånden.

Historien om en kjole..

Da min kæreste friede til mig i New York d. 29. december 2008, vidste jeg allerede hvor min kjole skulle komme fra. Det havde jeg sådan set vist i lang tid, faktisk siden jeg en sommerdag gik forbi Supersmuk Couture i Århus. Jeg har aldrig været sådan én, der har drømt om min bryllupsdag eller forestillet mig at den skulle indebære hverken 100 hvide duer eller en hestevogn. Men en smule begyndte jeg så alligevel at drømme, da jeg så den magi Mette skaber i sin fine butik.
Da frieriet så var en realitet og datoen blev fastlagt til d. 4. juli 2009, kunne det slet ikke gå hurtigt nok med at komme ned og prøve min brudekjole. I slutningen af januar tog jeg derfor min mor under armen og eventyret kunne for alvor begynde...



1. prøvning: Kjolen er syet i bomuld efter mål. Denne model kan der tegnes på og fungerer derfor som skitse for den endelige kjole.

Jeg elsker den allerede


Jeg var heller aldrig i tvivl om at jeg ikke skulle bære slør. Det var bare slet ikke mig. Jeg faldt for denne fascinator allerede første gang jeg så den, og den var derfor også en fast bestanddel af prøvningerne efterfølgene.

2. prøvning: Her er kjolen syet i det endelige materiale, to lag silke og en bomuldsblonde yderst. Der er stadig rå kanter (eller hvad der nu hedder) så der er stadig plads til rettelser.
Det føltes fantastisk at få den rigtige kjole på Og især fra dén dag glædede jeg mig rigtig meget til d. 4. juli.
Igen med fjer3. prøvning: Her er kjolen helt færdig og der er syet swarowski krystaller i halsudskæringen
Igen-igen med fjer
Sko + medaljon. Medaljonen var min kære mormors og da hun desværre døde for 10 år siden kunne ikke være med på min store dag. Derfor valgte jeg at få den syet ind i kjolen, så hun alligevel kunne være der på én eller anden måde. Da jeg var lille, kunne jeg sidde og åbne og lukke den igen og igen, mens vi så TV. Desuden er der små totter af mit, min lillebrors og mine to kusiners hår deri.
Mor og datter. Min mor var med under hele processen, hvilket jeg synes var rigtigt dejligt.
Den sidste prøvning og dét at kjolen var færdig blev fejret på behørig vis med champagne


På bryllupsdagen inden vi skal afsted til kirken


Så er vi blevet gift! Det var en helt fantastisk dag og jeg var lykkelig i min kjole! Det var én af de varmeste dage den sommer, så jeg var glad for at kjolen var så let og til at have med at gøre - langt det meste af tiden var den nemlig trukket op omkring knæene.


Lige nu er næste kapitel af kjolens historie ved at blive skrevet. Den er nemlig ved at blive syet om og farvet. Jeg elsker den kjole så meget at jeg ikke kunne bære aldrig at skulle have den på igen, derfor vælger jeg at få gjort den mere brugbar, så den ikke ender med at hænge i et skab for evigt. Vi skal til bryllup hos min bedste ven d. 5. juni og der håber jeg meget på at kunne have den på. Den samme dag, skal hans søn døbes og jeg skal stå fadder. Kan ikke forestille mig en bedre dag at iføre mig verdens skønneste kjole igen.